Профили од нерђајућег челика

 • И-греда од нерђајућег челика

  И-греда од нерђајућег челика

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201, 202, 301, 304, 304ј1, 304л, 321, 309с, 310с, 2205, 409л, 410, 410с, 420, 420ј1, 420ј2, 4, 4, 4, 4, 4, 4, 4, итд.
  Стандард: ИСО, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински услови: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц, Доцумент агаимент, Д/П

 • Х-греда од нерђајућег челика

  Х-греда од нерђајућег челика

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201, 202, 301, 304, 304ј1, 304л, 321, 309с, 310с, 2205, 409л, 410, 410с, 420, 420ј1, 420ј2, 4, 4, 4, 4, 4, 4, 4, итд.
  Стандард: ИСО, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински услови: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц, Доцумент агаимент, Д/П

 • Канал од нерђајућег челика

  Канал од нерђајућег челика

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201, 202, 301, 304, 304ј1, 304л, 321, 309с, 310с, 2205, 409л, 410, 410с, 420, 420ј1, 420ј2, 4, 4, 4, 4, 4, 4, 4, итд.
  Стандард: ИСО, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински услови: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц, Доцумент агаимент, Д/П

 • Угао од нерђајућег челика

  Угао од нерђајућег челика

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201, 202, 301, 304, 304ј1, 304л, 321, 309с, 310с, 2205, 409л, 410, 410с, 420, 420ј1, 420ј2, 4, 4, 4, 4, 4, 4, 4, итд.
  Стандард: ИСО, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински услови: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц, Доцумент агаимент, Д/П

 • Равна шипка од нерђајућег челика

  Равна шипка од нерђајућег челика

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201, 202, 301, 304, 304ј1, 304л, 321, 309с, 310с, 2205, 409л, 410, 410с, 420, 420ј1, 420ј2, 4, 4, 4, 4, 4, 4, 4, итд.
  Стандард: ИСО, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински услови: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц, Доцумент агаимент, Д/П