Трака од нерђајућег челика

 • Трака од нерђајућег челика 304/304Л

  Трака од нерђајућег челика 304/304Л

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201,202,202цу,204,409,409Л,410,420,430,431,439,440,441,444,
  301,302,303,304,304Л,309,309с,310,310С,316,316Л,316Ти,317Л,321,347,
  2205,2507,2906,330,660,630,631,17-4пх,17-7пх,С318039 904Л.етц
  Стандард: АИСИ, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински термин: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц,

 • Трака од нерђајућег челика 304/304Л

  Трака од нерђајућег челика 304/304Л

  Квалитет: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекс нерђајући челик
  Материјал: 201,202,202цу,204,409,409Л,410,420,430,431,439,440,441,444,
  301,302,303,304,304Л,309,309с,310,310С,316,316Л,316Ти,317Л,321,347,
  2205,2507,2906,330,660,630,631,17-4пх,17-7пх,С318039 904Л.етц
  Стандард: АИСИ, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински термин: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц,

 • Трака од нерђајућег челика 201/304Л/316Л

  Трака од нерђајућег челика 201/304Л/316Л

  Оцена: 200/300/400/500/600/700/800/900 серија/дуплекснерђајући челик
  Материјал: 201,202,202цу,204,409,409Л,410,420,430,431,439,440,441,444,
  301,302,303,304,304Л,309,309с,310,310С,316,316Л,316Ти,317Л,321,347,
  2205,2507,2906,330,660,630,631,17-4пх,17-7пх,С318039 904Л.етц
  Стандард: АИСИ, ЈИС, АСТМ, АС, ЕН, ГБ
  Површина: 2Б, 2БА, БА, 8К, линија косе, НО.4, СБ, рељефна.
  Трговински термин: Телеграфски трансфер, Т/Т, Акредитив, Л/Ц,